Gorgon Motors

Waar uw mobiliteit, onze zorg is en dit al meer dan 70 jaar. Wij geloven in persoonlijke service en hebben dan ook een heel team voor u klaar staan.

Contacteer ons

Een begrip in de streek

Meer dan 70 jaar ervaring door de verschillende generaties heen, leidt tot een hypermoderne showroom in Sint-Pieters-Leeuw, waar traditie en innovatie samenkomen.

Het gelijknamige familiebedrijf werd in 1954 opgericht in Dworp door Emiel Gorgon. Vanaf 1956 start hij met de verkoop van het merk Renault. Alain stapt in de zaak in 1968 en drie jaar later volgt zijn echtgenote Chris Fauconnier. Na de opknapbeurt van de showroom in 1985 en de uitbreiding van het atelier, vervoegt zoon Bart het team in 1992. Drie jaar later in 1995 stapt ook broer Sven in het bedrijf en koopt het Gorgon-team een tweede garage in Sint-Pieters-Leeuw.

Voor een betere en snellere klantenservice, beslist Gorgon Motors in 2008 om alle diensten te centraliseren in Sint-Pieters-Leeuw. In april 2011 maakt de sloophamer de toonzaal gelijk met de grond om op dezelfde plaats een hypermoderene en functionele showroom met twee verdiepingen te plaatsen in 2012. In deze toonzaal van 1200m2 verwelkomt het Gorgon-team graag zijn klanten om het Renault- en Dacia-gamma te ontdekken in al zijn facetten. Daarnaast is er ook een Renault-minute service voor onderhoud en kleine herstellingen zonder afspraak.

Door de shift in de mobiliteitsbehoeften wordt het aanbod ook uitgebreid met verhuur van personenwagens en bedrijfsvoertuigen, alsook wordt Gorgon Motors de lokale partner voor deelwagens in de buurt. In 2024 breidt de merkenfamilie uit. Naast Renault en Dacia vervoegt ook Kia de showroom van Gorgon Motors.

Uw reis begint hier, bij Gorgon Motors, waar uw mobiliteit onze zorg is.

Onze Gorgon-familie breidt uit

2024 brengt grote veranderingen bij Gorgon Motors! Om tijdens dit nieuwe avontuur dezelfde service te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar gepassioneerde medewerkers om ons team te versterken. 

Ook klaar voor een nieuw avontuur?

Ontdek onze vacatures

Nieuws